Usuari:
Pass:   
wrapperLeft
PORTADA   >>  OFICINES I TALLERS

OFICINES I TALLERS

Constituida l' any 2004 MARC CHAVARRIA SERVEIS S.L. té per finalitat oferir el més acurat i especialitzat servei de reparació i manteniment d'aparells electrodomèstics i de climatització, d'acord amb les necessitats de cada client, tant a nivell domestic, com comercial o industrial.

El seu personal tècnic té amplia experiència professional i formació continuada oferta per part dels fabricants als que representem com a SERVEI TECNIC OFICIAL, amb constants cursets de reciclatje i disposa de tota mena d'informació dels últims models comercialitzats, aixé con de la tecnologia dels mateixos .

Aquest personal està constantment en contacte amb la central per si es precisa algun tipus d'ajut o consulta tècnica o per demanar qualsevol aclariment com pot ser si una peça es en stock, el seu preu, plaç d'entrega, etc.

Representem con a SERVEI TECNIC OFICIAL a fabricants i marques de prestigi mundial i complim amb la qualitat de servei exigida per aquests .

Disposem de peçes en stock amb mes de 3400 referències i d' una àmplia flota de vehicles per poder atendre els avisos a domicili; també de les eines i mitjants precissos per realitzar les reparacions segons les normes i qualitat exigida per els fabricants i marques que representem.

A mitjans de l' any 2007 l' empresa va adquirir la seva nova seu al centre de Girona al carrer Juia de Chia nº 4 i en ella es troben actualment les oficines, servei de recanvis, atenció als clients, així com el magatzem de peces de recanvi i els tallers centrals.

Desde l' any 2006 disposem de delegació a Blanes (MC TECNICS BLANES S.L.) a la Plaça 11 de Setembre 14 (Tel i Fax 972.35.32.05) desde la que representem també altres marques per aquesta zona.

          Oficina Girona

  " Oficina Marc Chavarria Serveis S.L.  (Girona)  "

          Oficina Girona

  " Oficina MC Tècnics Blanes S.L.     (Blanes)  "


wrapperRight